Pocsék kupafőpróbát tartottak Perlék

Ezúttal nagyon akadozott a Perl Zoltánt ma alig foglalkoztató Orlandina Basket "gépezete", nem is lehetett más, mint vereség a vége.

Serie A, alapszakasz, 19. forduló:

Betaland Capo d' Orlando (10-9) - Dolomiti Energia Trento  (10-9)  63-71

Vannak olyan napok amikor alig sikerül valami, ez a mai is ilyen volt az Orlandina Basket játékosai számára. Hiába küzdöttek ezúttal is becsülettel, ma a Trentino betonkemény védekezése kifogott rajtuk. Az első negyed kivételével végig domináltak a vendégek, akik jóval kiegyensúlyozottabb csapatteljesítményt nyújtottak, mint azok a hazaiak, akiknél néhány kulcsjátékos ma bizony alulteljesített.

Fiatal válogatottunk is kisebb „gödörben” van, ezúttal nagyon nyúlfarknyi epizódszerepet kapott mesterétől, de reméljük, ez már a 4 nap múlva kezdődő kupadöntőnek is szólt, és akkor talán a pihentebb Perl is több lehetőséget kap majd. A főpróba ma pocsék volt, de az igazi előadás csak most jön, ebben bízhatnak Szicíliában.

Perl Zoltán a második negyed elején csereként szállt be a mérkőzésbe, ezúttal két és fél perc jutott neki, ezen idő alatt kosárra dobása nem volt, leszedett 1 (támadó)lepattanót, és kiharcolt egy faultot (2 VAL).

A Betaland Capo d' Orlando legjobb dobói: Ivanovics 15/6, Archie 11, Sztojanovics 9, Diener 9/3.

A Dolomiti Energia Trentino legjobb dobói: Marble 12, J.Gomes 11/9, Hogue 10/3.

Perl Zoltán és az Orlandina Basket legközelebb jövő hét csütörtökön (február 16-án), 18.00-ás kezdéssel a Coppa Italia nyolcas döntőjének első negyeddöntőjében a Grissin Bon Reggio Emilia ellen lép pályára Riminiben.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus