Riválistól kaptak ki Dobosék

A LEB Gold 26. fordulójában a Dobos Lászlót foglalkoztató Coruna közvetlen riválisától kapott ki - matematikai esélye még mindig van a PO-ra.

A spanyol másodosztály elmúlt heti fordulójában pénteken lépett pályára a Coruna, amely hazai pályán, a végjátékban szenvedett vereséget a közvetlenül mögötte álló Oviedo gárdájától. Az első félidőben még egál volt az állás, és még a harmadik negyedet követően is csak egy ponttal vezettek a vendégek, a végjátékot azonban jobban bírták, így végül 78-84-re győztek. Az Oviedo ezzel megelőzte a tabellán az ezzel már csak 11. hazaiakat.

Dobos László ezúttal mindössze 4 percnyi játéklehetőséget kapott, amely alatt egyetlen mezőnykísérletét elhibázta, volt két 2 támadópattanója, 1 eladott labdája, illetve egy beütött személyi hibája.

Mivel a Palma is kikapott, így 13-11-gyel állnak a 8. helyen, míg a Coruna 10-14-gyel - még mindig van esélye Doboséknak a rájátszásra, de ez már csak matematikai. Mind a négy hátralévő meccsüket meg kell nyerniük, míg a Palma összes hátralévő találkozóját el kell, hogy bukja, csak így kerülhetnek be a legjobb 8-ba.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus