Serie A: Perl és a Capo a Brindisit fogadják

Perl Zoltán olasz klubja, a Capo d'Orlando a még épp rájátszás helyen álló, jelenleg közvetlen riválisnak mondható Brindisit látja vendégül

Miután az előző héten eddigi legsimább vereségébe futott bele az egyébként kiemelkedő stabilitást mutató Orlandina Basket a bajnok Sassari ellen otthon, hazai közönsége előtt kötelező feladat kell, hogy legyen a mindig lelkes publikum "kárpótlása". A Brindisi ráadásul 5 győzelemmel és 4 vereséggel pont honfitársunk klubja előtt foglal helyet a táblázaton, így az előzés is meglehetne egy hazai diadallal.

A vendégek nem kifejezetten a "nagy nevek" csapata, ám Európa Kupa-szereplő gárdáról van szó, mely jelenleg is kettős terhelés alatt áll, szerdán a spanyol Gran Canariától elég simán ki is kapott Perlék mai riválisa. A Brindisi jelenleg egy sikerrel és hét vereséggel így már mindenképp búcsúzik a nemzetközi küzdelmektől az alapszakasz-csoportkör után.

Hanga Ádám tavalyi avellinói csapattársa, Adrian Banks a maga 17 pontos Serie A-beli átlagával abszolút vezér a csapaton belül, de mögötte Kenny Kadji is kulcsember dupla dupla közeli mutatóival (15,3 pont, 9,4 lepattanó). A 210 centi Djordje Gagics centerben a klasszikus ötös posztos magasemberek vonulatába tartozik, ám Alex Oriakhiék a palánk alatt atletikusabbak és fordulékonyabbak lehetnek, amit illene ki is használnia a vendéglátónak, ez mindenképp kulcs lehet a győzelem megszerzéséhez.

Mivel a 18 éves Sztojanovics már ott van a Capo d'Orlando keretében, ezért várhatóan Zolira "túlterhelés" már nem vár, de egyelőre így is nagyon stabilnak látszik a helye a hazaiak legerősebb ötösében.

A mérkőzésről élőképes linket most nem tudunk ajánlani, ám a derbi ÉLŐ STATISZTIKÁJA IDE KTTINTVA elérhető lesz a derbi alatt 18:15-től.

Fontos újra megjegyeznünk, hogy év után újra szavazásra buzdítjuk olvasóinkat, ezúttal Perl Zoltánnak segíthetünk, hogy ott legyen a trentói olasz All-Star Gálán, IDE KATTINTVA!

Forza Capo! Hajrá Perl Zoli!

A BEKO SERIE A aktuális tabellája itt (katt a linkre!) elérhető 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus