Spanyol bajnokság: Hanga és társai újra domináltak!

A Murciát végül kiütötte a Laboral, a baszkok győzelmében főszereplő volt jól védekező és ponterősen játszó honfitársunk is

Laboral Kutxa - Murcia 90 - 67

Hanga Ádám kezdőként 24 percet volt játékban, ami alatt 11 pont, 3 lepattanó, 1 gólpassz, 4 szerzett labda és 3 kiharcolt fault került fel a neve mellé, valamint 1 eladott labdát jegyzett a negatív oldalon. Mezőnyből 4/5-tel zárt (0/1 triplából), büntetőből pedig 3/4-es mutatót produkált.

A vitoriaiak pénteki, enerváltnak tűnő formájuk után edzettek párat a hazaérkezést követően, majd ma olyan természetességgel robogtak át az amúgy stabil Murcián, hogy a harmadik negyedben már volt 30 pont is a felek közt. Lehetett pihentetni az ászokat hazai oldalon, illetve formába lendíteni Zágrábban nagyon gyengén muzsikáló Darius Adamst (19 pont, 3/5 triplából, 4 gólpassz), a visszatérés előtt álló Tornike Shengelia beállítását pedig még nem kellett megkockáztatnia Velimir Perasovic mesternek. 

A Laboral legközelebb csütörtökön játszik, méghozzá az Euroligában fogadja az Olimpia Milanót, majd vasárnap 18:00-tól a Barcelonát látják vendégül a bajnokságban.

A Laboral legjobb dobói: Adams 19/9, Causeur 17/3, 
A Murcia legjobb dobói: Lima 15, N. Radovics 12, Liscsuk 9

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus