Ubilláék legyőzték Rosco Allenéket

A BL-címvédő Iberostar Tenerife vereséggel kezdte az új szezont az első számú FIBA kupában - Emmanuel Ubilla és csapata, a Ventspils egyetlen ponttal múlta felül a spanyolokat.

Rosco Allen és új csapata, a Bajnokok Ligája címvédő Iberostar Tenerife elkezdte az új idényt a nemzetközi kupában is - a spanyolok a lett Ventspils vendégei voltak. A találkozó végig borzasztóan szoros volt, a végjátékban pedig 71-71-es döntetlen után Mike Tobey egy jó büntetőjére a hazaiak legjobbja, Ronalds Zakis (14 pont, 8 pattanó) egy duplával felelt, ezzel győzött is csapata 73-72-re. 

A vendégeknél a magyar válogatott Rosco Allen 4 pontig (2/5 dupla, 0/2 tripla, 0/1 büntető), 6 pattanóig, valamint 1-1 beütött faultig és eladott labdáig jutott, így 13 és fél perc alatt 3 VAL-lal végzett. A hazaiaknál az előző éveket Magyarországon töltő Emmanuel Ubilla 34 és fél percet kapott, abszolút alapemberként segítette tehát csapatát a győzelemhez 8 pontjával (0/3 dupla, 1/2 tripla, 5/6 büntető), 4-4 pattanójával és gólpasszával, 3 eladott, valamint 1 szerzett labdájával, ami összesen 9 VAL-t ért.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus