Ubilláék Spanyolországban is legyőzték Allenéket

A Tenerifének eddig egyetlen vereséget volt, Lettországban a Ventspils verte őket, és Ubilláék most idegenben is legyőzték Allen Roscóékat.

A címvédő Iberostar Tenerifének nem megy a Ventspils ellen, ez most már kijelenthető - eddigi egyetlen vereségét mai ellenfele ellen gyűjtötte be a spanyol alakulat, még az első fordulóban, de most másodjára is az északiak örülhettek. A Ventspils ráadásul elég simán győzött azután, hogy 17-6-ra elbukta az első negyedet - a következő felvonást 27-12-re nyerték, és bár a harmadik negyedben még egyenlített a hazai gárda, a játékrész végére megint megléptek a lettek, a záró 10 percet pedig végig irányításuk alatt tartották, így lett a vége 65-71.

A hazaiaknál a magyar válogatott Allen Roscónak sem ment, 12 perc alatt pont nélkül maradt (0/2 dupla, 0/1 tripla), volt 2 pattanója, 1-1 gólpassza, szerzett és eladott labdája, valamint beütött faultja, így 0 VAL-lal zárt. A túloldalon az egykori kaposvári és zalaegerszegi Emmanuel Ubilla annak ellenére is a győztes egyik legjobbja volt, hogy a dobás nem ment neki - 11 pontot szórt (2/9 dupla, 2/4 tripla, 1/2 büntető), volt még 8 gólpassza, 5 pattanója, valamint 1 beütött személyi hiba mellett 2 szerzett és 1 eladott labdája, ami 15 VAL-t ért 30 és fél perc alatt.

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus