Vége az álmoknak, Hangáék már nem juthatnak a play-offba

Kikapott a sereghajtó szomszédvár elleni derbin, így elbúcsúzhat a rájátszástól a ma visszafogottan teljesítő Hanga Ádám Avellinója.

Sidigas Avellino  -  Pasta Reggia Caserta  70 - 74   (13-12, 22-28, 18-13, 17-21)

Hanga Ádám ezúttal újra kezdőként kapott szerepet, 25 percet tölthetett a parketten. 7 pontot szerzett (2/4 a dupla, 0/4 a tripla, és 3/4 a büntető), 1 (támadó) lepattanó, 3 szerzett labda, 1 assziszt, 1 blokk, 4 kiharcolt, valamint 3 beütött fault fűződik a nevéhez. (7-es  teljesítmény index)

Nem szépítsük, ezúttal sem játszott jól a Scandone Avellino, mi több, megérdemelten kapott ki hazai pályán, a kiesés ellen küzdő JuveCasertától a campaniai derbin. Hanga Ádámnak sem a mai lesz a legemlékezetesebb  meccse.. legmagasabban jegyzett kosarasunk, csapatával együtt , meglehetősen visszafogott teljesítményt nyújtott, ezúttal nála is hiányolhattuk a korábban tőle megszokott harcos, komplex  és hasznos játékot, megkockáztatnák formáját tekintve, reméljük csak kisebb gödörbe került ebben a szezonban. Persze ez egy hosszú és megerőltető szezon végéhez közeledve nem rendkívüli.

Visszatérve a mai bajnoki mérkőzésre, a tabella-utolsó Caserta szinte végig a kezében tartotta az irányítást, a hazai zöld fehérek, csak percekre tudták, 1-2 pontos előnyt szerezve, megfordítani a derbit. A vendégeknél különösen a 28 pontg jutó bolgár válogatott center Dejan Ivanov volt tarthatatlan, míg a hazaiaknál Sundiata Gaines kívételével mindenki tudása alatt teljesített ma. Mai vereségével már biztosan nem juthat a legjobb 8 közé az Avellino, vége az álmoknak.

az Avellino legjobb dobói : S.Gaines  27/6, O. Anosike 11, A.Banks 11/3

a Caserta legjobb dobói : D.Ivanov  28, C. Scott 15/3, H. Domercant  12/3

Hanga Ádám és a Sidigas Avellino legközelebb április 27.-én hétfőn, este 8 órás kezdéssel az Enel Brindisi otthonában lép fel.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus