14.00-tól megkezdi Eb-szereplését a magyar válogatott

Az ellenfél Horvátország, az M4 élőben közvetít - lesz szerb-lett és török-orosz rangadó is - mutatjuk, hogy mit kell tudni!

Az Eb második napján megkezdi szereplését a C és D csoport is, két mérkőzést pedig mindenképpen ki kell emelni a mai programból. Az egyik természetesen a magyar válogatott bemutatkozása, történelmi pillanatnak lehetünk szemtanúi 14 órától az M4-en, vagy a helyszínen. Az ellenfél a torna élcsapatai közé tartozó Horvátország, és bár Hanga Ádám szerint természetesen nyerhetünk, az esélyek nyilvánvalóan Saric-ék mellett szólnak - persze a papírforma azért van, hogy felborítsuk. A C csoportban a mi szempontunkból mindeképpen fontos lehet még a román-cseh találkozó, de 16:45-kor Montenegró ellen pályára lép az Eb legnagyobb esélyesének tartott spanyol válogatott is. 

A D csoport slágermeccse mindenképpen a Szerbia-Lettország találkozó lesz, hiszen a legjobb összetételben érkező, Kristaps Porzingisre építő letteknek hasonló céljaik vannak a kontinensviadalon, mint az erősen tartalékosan érkező szerbeknek. A rangadó mellett a török-orosz csata is érdekesnek ígérkezik, ezt az M4 is közvetíti, a belga-brit meccs viszont könnyen lehet, hogy a csoport utolsó helyéről dönt majd. 

A mai program:

C csoport

Magyarország - Horvátország 14:00 (M4 Sport)
Spanyolország - Montenegró 16:45
Románia - Csehország 19:30

D csoport

Belgium - Nagy-Britannia 13:15
Szerbia - Lettország 16:00
Törökország - Oroszország 20:00 (M4 Sport)

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

fotó: FIBA.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus