A Barcelona már irányító után nézelődik

Kevin Pangos nem lesz a gránátvörös-kékek játékosa, Hanga Ádám volt csapattársa, Mike James is felmerült azonban a Barcánál.

Nem túl nagy meglepetés, de az utóbbi időben gyenge formában játszó, az Euroligában csak a 13. helyen álló katalán sztárklub elkezdett nézelődni, hogyan tudná megerősíteni keretét.

David Pick jelentette a kora délután folyamán, hogy a Zalgiris Kaunas megköszönte a lehetőséget, de nem adják fel sztárjukat, Kevin Pangost, akiért a Barcelona Tyrese Rice mellett 250.000 eurót ajánlott. Pangos az Euroligában idén meglepetésre 9-5-tel az ötödik helyen álló litvánok egyik legjobbja 11.9 pontos, 2.5 pattanós és 5.5 gólpasszos átlagaival - kereken 12 VAL-t hoz meccsenként, amivel a Zalgiris harmadik legjobbja.

Felmerült még az ünnepek előtt Mike James neve is a Barcelonánál, őt az El Mundo Deportivo dobta be - a Baskoniánál két éve volt már Hanga Ádám csapattársa, aztán a Panathinaikoszhoz szerződött az előző idényre, idén viszont az NBA-ben, a Phoenix Sunsnál kezdett. Nem is játszott rosszul James, több mérkőzésen kezdett is, a two-way szerződését rendes kontraktusra módosították, Isaiah Canaan érkezése után azonban létszámfelettivé vált, és ki is tették a keretből, jelenleg nincs csapata.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus