A Baskonia megtartja Hangát?

Nagyon óvatosan kell kezelni, mert Nikos Varlas (EuroHoops) info, de az újságíró forrásai szerint a Baskonia meccseli azt a szerződést, amelyben megegyezett egymással Hanga Ádám és a Barcelona.

Nem sok idő telt el, hiszen csak ma este jelentette be a Barcelona hivatalosan is, hogy megegyeztek Hanga Ádámmal, de Nikos Varlas (EuroHoops) úgy tudja, hogy a magyar klasszis előző csapata, a Baskonia meccselni fogja azt a szerződést, amelyben a katalán klub és Hanga megegyezett egymással.

Mint ismert, hiába állapodott meg a két fél, Hanga Spanyolországon belül korlátozott szabadügynök, így a Baskoniának joga van tartani minden ajánlatot. A EuroHoops azt is hozzáteszi, hogy Hanga így is a Barcelona játékosa lehet, de a gránátvörös-kékeknek meg kell egyezniük a Baskoniával egy kivásárlási árban, amit kifizetnek a magyar válogatott játékosért.

Egyelőre hivatalos hír nem jött még ki erről, és Varlasnál mindig hozzá kell tenni, hogy tavaly ő hozta le, hogy Ádámot a Barcelonához cseréli a Baskonia, amiből nem lett semmi, így mindig fenntartásokkal kell kezelni az ő értesüléseit.

Foto - baskonia.com
Slide - Hanga Adam Online facebook-oldal

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus