A Körmend mellett már az Alba is az európai Top100-ban

Az Egis Körmend a 94., az Alba Fehérvár pedig "új belépőként" a 77. helyen áll a eurobasket.com Top100-as listáján.

Tegnap újra frissítette Top100-as listáját a eurobasket.com.

Az Egis Körmend együttese a 73. helyről visszacsúszott a 94. pozícióba a Donar Groningen elleni vereség után - a csoportellenfelek közül a hollandok az 51. helyen állnak, a francia BCM Gravelines Dunkerque a 82., a belga Hubo Limburg United pedig továbbra sincs a listán.

Az Alba Fehérvár is bekerült viszont a Top100-ba, méghozzá a 77. helyen, amelyet nagyban annak köszönhet Dzunics Braniszlav együttese, hogy a "héten" a Jászberény legyőzése után egy 20-assal küldte haza a lista 35. helyén álló, francia Elan Chalont - a Benfica a 76., a Basic-Fit Brussels pedig a 95.

A Sopron KC ellenfelei közül a francia Nanterre 92 a 28., a Port of Antwerp Giants a 34. - a franciák a bajnokságban kikaptak, de a nemzetközi kupában épp a belgákat verték meg a héten -, míg a Porto nincs a listán.

A Szolnoki Olaj BL-ellenfelei közül a Besiktas a 19., a Partizan a 26., az AEK Athén pedig az 56. helyen áll - az MHP Riesen Ludwigsburg, a Stelmet Zielona Gora, a Dinamo Sassari és a Proximus Spirou Charleroi most sincsenek a Top100-ban.

Hanga Ádám és csapata, a Baskonia már csak a 15. helyen tanyázik, a Török Rollandot is foglalkoztató U-BT Cluj Napoca viszont a 69. helyre jött fel.

Foto - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus