A Real Madrid lesz Hangáék ellenfele szombaton

A Real Madridot megérintette a kiesés szele, az Andorra ellen lényegében végig hátrányban kosaraztak, de Anthony Randolph triplája hosszabbításra mentette a meccset, ott pedig a királyi gárda már jobb volt ellenfelénél - Luka Doncicék lesznek Hanga Ádámék ellenfelei a spanyol királyi kupa elődöntőjében.

Ma este beszámoltunk már róla, hogy Hanga Ádám és a Baskonia 90-81-re legyőzte az Iberostar Tenerifét, így bejutottak a a spanyol királyi kupa elődöntőjébe.

Nemrég befejeződött a második negyeddöntő is, amelyben a Real Madrid a félidőben már 10 pontos hátrányban volt az Andorra ellen, és bár ezt a harmadik negyed során ledolgozták, a végjátékra megint lemaradással fordultak. Jött azonban a végül 25 pontig jutó Anthony Randolph, aki inkább atletizmusáról és hatalmas blokkjairól híres, most azonban 4 triplát is beszórt, egyet a rendes játékidő végén, ezzel hosszabbításra mentette csapatának a meccset. A ráadásban már végig a Madrid akarata érvényesült - végül 99-93-ra győztek a Randolph mellett a két tripla-dupla közelben teljesítő irányító, Luka Doncic (12 pont, 10 pattanó, 7 gólpassz) és Sergio Llull (22 pont, 11 gólpassz, 7 pattanó) vezette madridiak, így tehát ők lesznek Hangáék ellenfelei szombat este 18:30-tól.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus