Alekszics: 35 percig kiválóan játszottunk

A tegnap esti Szolnok - Union Olimpija meccs után Dragan Alekszics, Ales Pipan, Wittmann Krisztián és Halil Kanacevic nyilatkoztak.
 

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: 35 percig nagyszerűen játszottunk, az utolsó 5 percben azonban mintha megijedtünk volna attól, hogy nyerhetünk. Elvesztettük a koncentrációnkat, sok labdát adtunk el, és sok tiszta dobóhelyzetet is elhibáztunk. Olyan gyorsan kell elfelejtenünk ezt a meccset, amilyen gyorsan csak lehet, mert nagyon nehéz a mostani sorsolásunk, a következő meccsre kell már koncentrálnunk.

Wittmann Krisztián, a Szolnoki Olaj KK játékosa: 35 percig jól játszottunk, de sok büntetőt hagytunk ki, és védekezésben is többször hibáztunk. Köszönöm a szurkolóknak, hogy eljöttek és biztattak minket!

Ales Pipan, a Union Olimpija vezetőedzője: Szeretnék gratulálni a játékosaimnak! Mintha két külön meccs lett volna ez a találkozó. 15 pontos hátrányban úgy gondolták a fiúk, hogy elkezdenek kosárlabdázni. Támadásban és védekezésben is sokkal jobban teljesítettek, mint előtte, így sikerült megnyernünk az összecsapást.

Halil Kanacevic, a Union Olimpija játékosa: Nagyon nehéz meccs volt, és csak a negyedik negyedben ébredtünk fel. Az edzőnk azt mondta, felejtsük el az első három negyedet és védekezzünk keményen. Minden tőlünk telhetőt megtettünk, megcsináltuk, amit edzőnk kért tőlünk. 35 percig egyáltalán nem találtuk a ritmust, utána azonban a mester segítségével és tanácsaival sikerült változtatnunk ezen, felálltunk a padlóról és nyertünk.

Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus