Alekszics: "A hiányzókat helyettesítők motiváltak voltak"

Tegnap este a Szolnoki Olaj KK megszerezte első idegenbeli sikerét az idei Adria Ligában - a magyar együttes 91-82 arányban győzte le a Radnicski együttesét. A találkozót követően a két edző, Dragan Alekszics és Miroszlav Nikolics nyilatkoztak a történtekről.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: - Voltak hiányzóink, ez viszont alkalmat adott más játékosoknak, hogy bizonyítsanak, motiváltan játszottak, míg a Radnicski egy kicsit lazán kosárlabdázott. Mindkét csapat nagyon fáradt volt, mivel heti két meccset játszik ellenfelünk és mi is. Kockáztattunk, a hazaiakat hagytuk kintről dobni, és amikor elkezdtek idegeskedni, akkor már az üres helyzeteiket sem tudták értékesíteni. Pontosan játszottunk, az ellentámadásokat is sikeresen fejeztük, megérdemelten nyertünk.

Miroszlav Nikolics, a Radnicski vezetőedzője: - Szakmailag felkészültünk az ellenfélből, bár a sok hiányzó miatt kicsit más felállásban játszottak, mint arra számítottunk. Hiába készültünk fel viszont arra, mit fognak csinálni, védekezésben nem koncentráltunk, így egy 10-0-s futással kezdték a mérkőzést, a második negyed pedig borzasztóan sikerült számunkra. Nem hiszem, hogy csak a fáradtság játszott ebben szerepet, inkább fejben voltak problémák.

 

Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus