Alekszics: "A végjátékban nem koncentráltunk eléggé"

A tegnapi Buducsnoszt - Szolnoki Olaj KK összecsapás után a két edző, valamint Sztrahinja Milosevics és Aleksza Popovics nyilatkoztak.

Igor Jovovics, a Buducsnoszt vezetőedzője: - Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz, és ez be is igazolódott. Egy olyan csapat ellen játszottunk, amely fizikálisan nagyon jó, különösen magas játékosaik vannak, ezért nehéz volt azt a védekezést hoznunk, amit szerettünk volna. A legfontosabb viszont az, hogy nyertünk, a 9-1-es mérlegünk pedig minden várakozásunkat felülmúlja.

Aleksza Popovics, a Buducsnoszt játékosa: - Fontos győzelmet arattunk egy nagyon nehéz meccsen. Az első félidőben nagyon puhák voltunk védekezésben, a nagyszünet után azonban agresszívebben játszottunk, és végül megérdemelten nyertünk.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: - Szeretnék gratulálni a Buducsnosztnak, amely szerintem a Crvena Zvezda és a Cedevita mellett a bajnokság legjobb csapata, hármójuk közül kerül majd ki a végső győztes. A mérkőzés egyes szakaszaiban világosan látszódott, hogy a EuroCup miatt fáradtak vagyunk. Nagyon erős csapata van a montenegróiaknak, mi pedig megpróbáltunk válaszokat találni az erősségeikre. A végjátékban kevésbé tudtunk már koncentrálni, több hibát is vétettünk, ez pedig megengedhetetlen, ha egy ilyen erős csapatot meg akarunk verni.

Sztrahinja Milosevics, a Szolnoki Olaj KK játékosa: - Nehéz Podgoricában nyerni, mert nagyon jó a hazai pályájuk. Az első félidőben nagyon keményen játszottunk, de tudtuk, hogy a Buducsnoszt is be fog keményíteni a második félidőre. Megpróbáltuk felvenni a kesztyűt az agresszív stílusuk ellen is, de bedobtak pár nagyon fontos kosarat, ennek köszönhetően nyertek. Még mindig sérülésekkel bajlódunk, két játékosunk sem tudott pályára lépni, így a végjátékban már nem tudtunk eléggé koncentrálni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus