Alekszics: "Az elejétől kezdve irányítottunk"

A tegnapi Levszki - Szolnoki Olaj KK Adria Liga összecsapás után nyilatkozott a két tréner, Konstantin Papazov és Dragan Alekszics.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: - Már az elejétől fogva irányítottuk a találkozót. Tudtuk, hogy a Levszki nem rendelkezik túl bő rotációval, sok fiatalt kellett bevetniük. Nagyon tiszteljük őket, és amilyen elkötelezettséget ma láttunk tőlük és a szurkolóiktól, nyugodtan kijelenthetjük, hogy megtesznek mindent, ami tőlük telik. A legjobbakat kívánom nekik, remélem, a jövőben is az Adria Ligábn tudnak majd játszani. Gratulálok nekik és a drukkereiknek is.

Konstantin Papazov, a Levszki Szófia vezetőedzője: - Egyértelmű volt, hogy ma a Szolnok a jobb csapat, de minden elismerésem a játékosaimé, akik szívüket-lelküket kitették ma a pályára. Az Adria Ligának szeretnénk megköszönni a támogatásukat, és tudjuk, hogy tovább kell játszanunk Bulgária és a bolgár kosárlabda neve miatt. Reményeink szerint a fiatalok a továbbiakban még sikeresebben tudnak majd teljesíteni, így több embert forgathatok majd a meccseken.

A találkozó hosszabb összefoglalóját ezen a linken elolvashatjátok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus