Alekszics: "Az előző győzelmünk így semmit nem ér"

A tegnapi Szolnok - Szkopje Adria Liga mérkőzést követően a két tréner és 1-1 játékosuk, köztük Báder Márton nyilatkoztak a történtekről.

Alekszandar Joncsevszki, az MZT Szkopje vezetőedzője: - Szeretnék gratulálni a játékosaimnak. A negyedik vezetőedző vagyok a klubnál ebben a szezonban, nagyon remélem, hogy ez egy szép kezdet, amely a következő mérkőzésekre is kihatással lesz. Nagyon sokat dolgoztunk az előző egy héten, és nagyon örülök, hogy játékosaim elhitték, megnyerhetik ezt a mérkőzést.

Dion Dixon, az MZT Szkopje játékosa: - Jó meccset játszottunk, a dobásaink bejöttek, és a kezünkben tartottuk végig az irányítást. Szerencsése higgadtak tudtunk maradni a végjátékban, és nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megnyernünk a találkozót.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: - Szeretnék gratulálni az ellenfélnek, sokkal jobban akarták a győzelmet, mint mi. Ha Isten nem akarja, hogy a mindent eldöntő támadásnál nálad legyen a labda, akkor nem is lesz. Az előző győzelmünk így semmit nem ér, és kezdhetjük újra elölről a munkát. Nagyon keményen kell dolgoznunk a jövőben, és idegenben is aratnunk kell néhány győzelmet, hogy az év elején kitűzött céljainkat elérhessük.

Báder Márton, a Szolnoki Olaj KK játékosa: - Ez van, ha egy csapat nem működik ténylegesen csapatként, és ha nincs mentálisan rendesen felkészülve. Nagyon rosszul kezdtük a meccset, emiatt és az előbb felsorolt indokok miatt pedig nem tudtuk behúzni a sikert. Abszolút nem érdemeltünk ma győzelmet.

A mérkőzés hosszabb összefoglalóját EZEN A LINKEN elolvashatjátok, a rövidebbet pedig itt megnézhetitek:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus