Alekszics: "Az első negyed után eltűnt az agresszivitásunk"

Tegnap este a Szolnoki Olaj KK együttese a Siroki ellen szenvedett 76-66-os vereséget az Adria Liga alapszakaszának 17. fordulójában. A találkozót követően - mint mindig, úgy most is - nyilatkozott a két tréner, illetve egy-egy játékosuk - ezúttal Jahmar Young és Sztrahinja Milosevics.

Jaksa Vulic, a Siroki vezetőedzője: - Ha a meccs előtt azt mondja valaki, hogy 10 ponttal nyerünk, azonnal aláírtam volna, így viszont még nagyobb dolog ez számunkra, hiszen tudjuk, hogy milyen nehéz meccsen sikerült ezt összehozni. A 10 pontos diadallal jól állunk az egymás elleniben, úgyhogy arra kell figyelnünk, hogy ne győzelemkülönbséggel álljunk az utolsó helyen. Az első 10 percben görcsösen kosárlabdáztunk, utána azonban rendben volt minden. Elégedett vagyok a védekezéssel, a zónát is és egyénileg is jól megoldottuk a feladatokat hátul, ezt kell folytatni a továbbiakban.

Jahmar Young, a Siroki dobóhátvédje: - Tisztában voltunk azzal, hogy ez egy nagyon fontos mérkőzés lesz számunkra. Nagyon nehéz volt, mert a Szolnok egy jó csapat, és ahogy nekünk, úgy nekik is fontos volt ez az összecsapás. Maradéktalanul végrehajtottuk azt, amit az edzőnk a találkozó előtt kért tőlünk, így tudtunk nyerni.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: - Mindkét gárda számára nagyon fontos volt ez a mérkőzés. Az elején nagyon fegyelmezetten kezdtünk, agresszíven játszottunk, így tudtunk előnyt kialakítani, ezt követően azonban az agresszivitásunk eltűnt, puhán kosárlabdáztunk. A Siroki a második negyedben nagyon jól játszott, fordított és előnyt is tudott kialakítani magának, amit könnyedén meg is tartott a második félidőben. Gratulálunk nekik és sok sikert kívánunk számukra a továbbiakban is!

Sztrahinja Milosevics, a Szolnoki Olaj KK csatára: - Az elején sikerült nagyon jól indítani, koncentráltunk és fegyelmezetten kosaraztunk az első 10 percben, de sajnos nem tudtuk ezt a teljesítményt nyújtani a továbbiakban. A folytatásban a Siroki akarata érvényesült a pályán, ők játszottak agresszívebben. Kintről nagyon gyengén dobtunk, az összes több statisztikában nagyjából rendben voltunk. Az döntött szerintem, hogy ki volt agresszívebb a mérkőzés nagyobb részében.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus