Alekszics: "Jó volt újra itthon lenni"

A tegnap esti Szolnok - Zadar mérkőzést követően a két tréner, valamint Wittmann Krisztián és az ex-szolnoki James Florence nyilatkoztak.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Nagyon jó újra itt lenni, Szolnokon játszani, mert nagyon sokat utaztunk az elmúlt hetekben, és már idegenként éreztem magam a saját pályánkon. Ma is világosan kiütközött, mit jelent számunkra, ha itthon játszhatunk, saját közönségünk előtt. Az általuk teremtett nagyszerű atmoszféra nagyon sok pozitív energiát adott számunkra, és nagyon sokszor kisegített minket a nehéz és a legfontosabb időszakokban. Gratulálok a játékosaimnak, mert 120%-ot adtak ki magukból, és ez különösen most volt nagyon fontos, hogy ilyen nehéz időszakot élünk meg. Szeretnék nagy köszönetet mondani a szurkolóinknak!

Wittmann Krisztián, a Szolnoki Olaj KK játékosa: Jó meccs volt szerintem, voltak jobb és rosszabb időszakok is, de erre számítottunk is. Sok volt a sérültünk, így többet kellett játszanunk és többet kellett harcolnunk, mint általában. Nagyon örülök, hogy mi jöttünk ki győztesként ebből a szoros mérkőzésből, és remélem, hogy ez a továbbiakban is így lesz.

Ante Nazor, a Zadar vezetőedzője: Szeretnék gratulálni a Szolnoknak! Nagyon érdekes meccs volt, mert voltak időszakok, mikor mi uraltuk a játékot, és voltak olyan periódusok is, amikor a Szolnok volt a jobb, a végén pedig szerintem a szerencsésebb csapat nyert. Jóval agresszívebbnek kell lennünk a továbbiakban védekezésben, támadásban pedig jobban kell kontrollálnunk a játékunk ritmusát és a pattanókat is.

James Florence, a Zadar játékosa: Őszintén szólva nagyon csalódott vagyok. Nagyon meg akartuk nyerni ezt a meccset, azonban a vége nem így alakult. Jó érzés volt visszajönni Szolnokra, mert sok szép emléket adott nekem ez a város, és jó volt újra találkozni régi barátokkal, edzőkkel.

A Vojvoda Dávid parádéjával megnyert találkozó hosszabb összefoglalóját ezen a linken elolvashatjátok!

Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus