Alekszics, Keller: "Fontos győzelem volt"

A tegnapi Szolnoki Olaj KK - Mega Leks Adria Liga mérkőzést követően a két tréner, valamint Keller Ákos és Nikola Jokics nyilatkoztak.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: - Nagyon fontos volt a győzelem megszerzése az előző heti katasztrófa után. Tudtuk, hogy fiatal az ellenfél, gyors kosárlabdát játszik, így a gyorsindításaikat és a rendezetlen védelem elleni pontszerzéseiket kellett megállítanunk, limitálnunk. Úgy érzem, nagyon sokszor sikerült is ez, de az egész meccsen nagy gondunk volt a támadópattanóikkal, ezzel tartották magukat versenyben. Szerencsére a végén sikerült megvédenünk a festéket, leszedtük a pattanókat, így nyerni tudtunk. Gratulálok a Mega Vizurának, tehetséges csapatuk van, és sok sikert nekik a továbbiakra!

Keller Ákos, a Szolnoki Olaj KK játékosa: - Fontos volt nagyon, hogy győzni tudtunk, így az önbizalmunk helyre állt. Csalóka szerintem a sok engedett támadópattanó, mert úgy érzem, nagyot küzdöttünk, de szinte minden 50-50-es labda hozzájuk pattant ezen az estén. A siker volt a lényeg, most pedig készülünk tovább a következő mérkőzésre, illetve a Magyar Kupára.

Dejan Milojevics, a Mega Leks vezetőedzője: - Gratulálok a Szolnoknak! Szerintem jól játszottunk, de majdnem 50%-kal dobta az ellenfél a triplákat, emiatt vesztettünk lényegében. Dejan Muszli nem játszhatott, így gyakorlatilag egy magasemberem volt csak. Ezért zónáztunk sokat, hogy Jokicsot megvédjem a faultgondoktól, de az Olaj játékosai jól dobtak kintről, sok könnyű helyzetet értékesítettek. Volt esélyünk a győzelemre, de a végjátékban több hibás döntést is hoztunk, az ellenfél pedig több fontos kosarat is szerzett. Sok szerencsét kívánok nekik a továbbiakra!

Nikola Jokics, a Mega Leks játékosa: - Nagyjából két perccel a vége előttig volt még esélyünk. A végjátékban azonban pár fontos pattanót engedtünk ki a kezünkből, a túloldalon pedig kaptunk egy-két fontos kosarat, ezért kaptunk ki. Gratulálok a Szolnoknak!

A meccs hosszabb összefoglalóját elolvashatjátok itt!

A rövidebbet pedig megnézhetitek itt:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus