Alekszics: "Köszönöm a játékosaimnak"

A tegnap esti Szolnoki Olaj KK - Krka Novo Mesto találkozót követően a két tréner, Dragan Alekszics és Alekszandar Dzsikics nyilatkoztak.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: - Egy ilyen meccs után, és amilyen nehéz helyzetben vagyunk, nem tehetek mást, minthogy köszönetet mondok játékosaimnak, akik néhány egészen hihetetlen dolgot is bemutattak annak ellenére, hogy nagyon sok a sérültünk. Gyakorlatilag úgy kell a meccseket lejátszanunk, hogy nem tudunk edzeni. Csak az első félidőben voltak gondjaink, akkor a vendégek 10 támadópattanót szereztek, a második félidőben azonban sikerült megállítanunk őket. Amikor kevésbé koncentráltunk, kihagytunk pár dobást, de ezt jó védekezéssel tudtuk kompenzálni. Nagyon nehéz időszak előtt állunk, sok idegenbeli meccset kell zsinórban lejátszanunk. Remélem, hogy "túléljük" ezt a szakaszt, és készen állunk a szezon második felére.

Alekszandar Dzsikics, a Krka vezetőedzője: - Amikor Szolnokon játszol, nem sírhatsz semmi miatt - nincs más választásod, csak az, hogy úgy játszol, ahogy ők, tehát szinte végig a lehető legkeményebben, sok fizikai kontakttal. A mérkőzés nagy részében sikerült ellenük felvennünk a kesztyűt, a második 20 percben azonban hoztunk pár rossz döntést támadásban.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus