Alekszics: "Meg kell törnünk ezt a rossz sorozatot"

A tegnapi Union Olimpija - Szolnoki Olaj KK Adria Liga mérkőzés után a két tréner, Dragan Alekszics és Ales Pipan nyilatkoztak.

Ales Pipan, a Union Olimpija vezetőedzője: - Ahogyan azt vártuk is, nagyon nehéz mérkőzés volt. Főleg az első félidőben voltak gondjaink támadásban: nem tudtunk gyorsindításból pontokat szerezni, és nem is voltunk elég agresszívek. Védekezésben jól teljesítettünk, és a játék ezen elemében a második félidőben is jók voltunk, emellett sikerült megnyugodnunk támadásban. Sokkal többször jutottunk el a festékbe, így az egész támadójátékunk jobb volt. Papíron ez nagyon jól és könnyen hangzik, de a pályán egyáltalán nem volt egyszerű a feladatunk.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: - Megpróbáltunk más ritmusban játszani, mint a szerdai EuroCup-meccsen. Az első félidőben jól is kosárlabdáztunk, főleg védekezésben voltunk kiemelkedőek. A második 20 percben visszaesett koncentrációnk hátul, nem is pattanóztunk olyan jól, a Union Olimpija pedig szerzett pár könnyű kosarat gyorsindítás után. Megérdemelten nyert ellenfelünk, mi pedig megpróbáljuk megtalálni a ritmust a következő napokban, mert meg kell törnünk ezt a rossz sorozatot.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus