Alekszics: "Örülök a győzelemnek"

A tegnapi Szolnok - VEF Riga összecsapás után a két tréner, valamint 1-1 játékosuk, Marko Brkics és Mareks Mejeris nyilatkoztak.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Szeretnék gratulálni a játékosaimnak, mert csapatom nagyon nehéz helyzetben van jelenleg. Két sérültünk van, további ketten pedig csak beinjekciózva tudtak játszani. Báder tegnap nem tudott edzeni, és többen nagyon elfáradtak szombaton. Örülök neki, hogy játékosaim valahogy találtak elég energiát ahhoz, hogy jól játszanak és nyerjenek!

Marko Brkics, a Szolnoki Olaj KK játékosa: Követtük edzőnk utasításait a mérkőzés alatt. Tudtuk, hogy nagyon jól szedik a támadópattanókat, és gyorsindításokból sok kosarat szereznek, de sikerült őket megállítanunk és kontroll alatt tartanunk, emiatt tudtunk nyerni.

Nikolajs Mazurs, a VEF Riga vezetőedzője: Nagyon lassan kezdtünk, és több üres dobóhelyzetet is elhibáztunk, remélem, ez nem mentális problémából adódott. Az első félidő után nem tudtunk már visszajönni a meccsbe. Gratulálok a Szolnoki Olaj KK-nak!

Mareks Mejeris, a VEF Riga játékosa: Az első játékrészben sok dobást hibáztunk, az ellenfelet pedig hagytuk kibontakozni. Később már nem tudtunk rájuk visszakapaszkodni, valószínűleg amiatt, hogy nem volt túl sok energiánk. Nagyon rossz meccs volt ez a szempontunkból.

A találkozó hosszabb összefoglalóját ezen a linken elolvashatjátok!

Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus