Alekszics, Vojvoda: Jó meccset játszottunk

Tegnap este a Szolnoki Olaj KK együttese az Adria Liga második fordulójában 67-51-re verte a Metalac Valjevo gárdáját. A találkozó után a két mester, Dragan Alekszics és Vlagyimir Djokics, valamint egy-egy játékosuk, Vojvoda Dávid és Petar Rakicsevics mondták el véleményüket az összecsapásról.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Jó meccset játszottunk. Tudtuk, hogy fáradt lesz az ellenfél, mert nagyon kemény meccset játszottak a hétvégén a Buducsnoszt ellen. Sok hibával kosaraztak, ezeket a hibákat sikerült kihasználnunk, az előnyünket pedig végig tartottuk a kemény védekezésünknek köszönhetően. A Metalac egy fiatal csapat, biztos vagyok benne, hogy napról napra jobbak lesznek, és sok szerencsét kívánok nekik a továbbiakra.

Vojvoda Dávid, a Szolnoki Olaj KK játékosa: Nagyon jó meccset játszottunk ma este, és nagyon örülök a győzelemnek, de ennek a mérkőzésnek vége, úgyhogy a következő találkozónkra kell már koncentrálnunk, ami szombaton lesz. Edzőnk azt kérte tőlünk, hogy agresszíven védekezzünk, és az eredmény azt mutatja, hogy mi ezt maradéktalanul teljesítettük is.

Vlagyimir Djokics, a Metalac Valjevo vezetőedzője: Az elején jól kezdtünk, de az első félidőben sem pattanózásban, sem a büntetőknél nem végeztünk jó munkát, ezek a hibák pedig mentálisan nagyon rossz hatással voltak a társaságra a második félidőre. Gratulálok a Szolnoknak, és a legjobbakat kívánom nekik a továbbiakra!

Petar Rakicsevics, a Metalac Valjevo játékosa: Borzasztóan gyengén játszottunk ma. Sok hibát vétettünk, gyengén büntetőztünk és a pattanózás sem ment. Keményen kell dolgoznunk edzésen, és ki kell javítanunk azokat a hibákat, amiket ma vétettünk.

Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus