Alekszics, Vojvoda: "Szerencsénk is volt"

A tegnapi Szolnoki Olaj KK - Cibona Zagreb Adria Liga meccs után a két tréner, valamint Dominik Mavra és Vojvoda Dávid nyilatkoztak.

Slaven Rimac, a Cibona vezetőedzője: - Nagyon közel álltunk ahhoz, hogy megnyerjük ezt a meccset. Majdnem teljes mértékben azt csináltuk taktikailag, amit kellett, játékosaim pedig a végsőkig harcoltak, de a Szolnoknak több szerencséje volt ma. Ilyen a sport - minden nagyon gyorsan változik, soha nem tudhatod, mi fog történni. Volt esélyünk a győzelemre, kár, hogy nem sikerült megszereznünk.

Dominik Mavra, a Cibona játékosa: - Nagyon sajnálom ezt a meccset, nagyon közel voltunk a sikerhez, de a Szolnoknak több szerencséje volt a végén.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: - Nehéz meccs volt, erre is számítottunk. A Cibonának nagyon tehetséges és motivált fiatal játékosai vannak. Arra is fel voltunk készülve, hogy Mavrának jó meccse lesz, szerzett is pár fontos kosarat. A vége volt igazán fontos, akkor el tudtuk felejteni, mennyire fáradtak vagyunk és védekezésben oda tudtunk koncentrálni. A jó védekezés és a szerencse hozta meg a győzelmünket.

Vojvoda Dávid, a Szolnoki Olaj KK játékosa: - Egyáltalán nem játszottunk jól. Nem tudom, mitől van ez, de hazai közönség előtt mindig gyengébben játszunk, talán azért, mert nagyon akarunk nyerni és emellett jól is kosarazni. Az utolsó percekben jól védekeztünk, így kellene az egész meccs folyamán, és ha ezt megtesszük, nem lesz ilyen sok problémánk hazai pályán a jövőben. Azt is hozzá kell tenni, hogy a végén szerencsénk is volt. Nagyon örülök ennek a győzelemnek és gratulálok a csapatnak!

A találkozó hosszabb összefoglalóját ezen a linken elolvashatjátok!

A rövidebbet pedig itt megnézhetitek:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus