Asceric, Lóránt: "Nagy lépést tettünk a továbbjutás felé"

Tegnap este a Szolnoki Olaj KK együttese egy végletekig kiélezett találkozón 78-76 arányban nyerni tudott Szamokovban, a Rilski Sportist vendégeként. Az összecsapást követően a két vezetőedző, valamint Lóránt Péter és az élete meccsét játszó Darin Ivanov nyilatkoztak.

Rosen Barchovski, a Rilski Sportist vezetőedzője: - Nagyon sajnáljuk ezt a vereséget. Az ellenfélnek szerencséje volt a végjátékban, ami nagyban köszönhető szerintem annak, hogy sokkal tapasztaltabb és érettebb csapatuk van. Olyan játékosaik vannak, akik tudják, hogyan kell egy ilyen szoros meccset lehozni. A hibák ellenére is büszke vagyok a csapatomra.

Neno Asceric, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: - Nagyon fontos volt ez a győzelem számunkra. Sok vereséget szenvedtünk zsinórban, ezzel a sikerrel azonban nagy lépést tettünk a második körbe kerülés irányába, és önbizalmat is szerezhettünk. Nagyot küzdöttek a játékosaim, és még egyszer, nagyon örülök a győzelemnek, mert egy jó csapattal játszottunk.

Darin Ivanov, a Rilski Sportist irányítója: - Szerintem ez egy szórakoztató meccs volt a szurkolók számára. Az elején kicsit megijedtünk, utána viszont sikerült átvennünk a vezetést. Nem védekeztünk jól a harmadik negyedben, de sikerült látótávolságon belül maradnunk. A végén azonban megint többször is hibáztunk hátul, emiatt vesztettünk.

Lóránt Péter, a Szolnoki Olaj KK magasembere: - Boldogok vagyunk, mert idegenben sikerült nyernünk. Az első félidőben nagyon sok támadópattanót engedélyeztünk ellenfelünknek, és emiatt második esélyből sok pontot kaptunk. Ezen kellett változtatnunk, és szerintem jobban is játszottunk a második félidőben. Úgy gondolom, nagy lépést tettünk a továbbjutás felé.

 

A mérkőzés összefoglalója:

 

Foto - fibaeurope.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus