Átalakul(?) a Laboral Kutxa

Hanga Ádám csapata, a Laboral Kutxa a következő idényre nagyban átalakulhat - a hírek szerint Velimir Perasovic vezetőedző távozik, az pedig szintén elképzelhető, hogy Darius Adams és Joannisz Buruszisz sem lesznek a csapat játékosai.

Több európai hírforrás is megerősítette, hogy nagyban átalakulhat Hanga Ádám csapata, a Laboral Kutxa a következő idényre. Darius Adamst az NBA-ből is keresik, bár azt nem tudni, mennyire komolyak az innen érdeklődő együttesek szándékai, viszont ha marad az amerikai hátvéd Európában, akkor is nagy klubok fogják hívni - állítólag a Barcelona benne látja a nyáron valószínűleg távozó Carlos Arroyo pótlását.

Ennél konkrétabb hírt jelentett be a Sportit.gr - értesüléseik szerint Velimir Perasovic vezetőedző már meg is egyezett a török Anadolu Efesszel, ő lesz a török együttes trénere a következő szezonban. A görög honlap úgy tudja, hogy a baszk alakulat első számú játékosát, a görög centert, Joannisz Burusziszt is magával viheti Perasovic Isztambulba.

Hanga Ádámnak még egy éve van elvileg szerződéséből - 2013 nyarán négy évre írt alá a Laboralhoz -, de ennek olyan rettenetesen nagy jelentősége nincs azt is figyelembe véve, hogy Perasovicnak is lenne még egy éve a spanyoloknál.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus