Az alacsony szerkezet volt a nyerő

A tegnap esti Szolnoki Olaj KK - PAOK találkozó után a két csapat vezetőedzője, illetve 1-1 játékosuk nyilatkoztak az összecsapásról. 

Pór Péter, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: - Az első negyed még rendben volt, de a második felvonásban nagyon sok hibát vétettünk védekezésben, emiatt kerültünk hátrányba. Az utolsó 10 percben alacsony szerkezetre váltottunk, amivel sikerült megtalálnunk a ritmust és megállítanunk a PAOK támadásait is, közönségünk segítségével pedig megfordítottuk a meccset és fantasztikus győzelmet arattunk.

Kovács Péter, a Szolnoki Olaj KK hátvédje: - Akkor is hittünk a győzelemben, amikor 19 pontos hátrányban voltunk. Az első három negyedben gyengén dobtunk, de nem adtuk fel, találtunk egy alacsony felállást, a szurkolóink támogatása mellett fordítani tudtunk és egy nagyon fontos meccset sikerült megnyernünk.

Szulisz Markopulosz, a PAOK vezetőedzője: - Azért jöttünk Szolnokra, hogy nyerjünk és előrébb lépjünk a tabellán. Úgy érzem, három negyedig jól játszottunk, az utolsóban azonban támadásban és védekezésben is csődöt mondtunk, így a Szolnok visszajött a meccsbe, fordított és nyert.

Jorgosz Dedasz, a PAOK swingmanje: - 33 percig nagyszerűen játszottunk, aztán nagyon buta hibákat vétettünk, a közönség a Szolnok mögé állt, sikerült fordítaniuk és nyertek. Volt még esélyünk az utolsó percben, de a Szolnok triplákkal és büntetőkkel válaszolt a hibáinkra.

Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus