Az USA ellen is megvillan Ausztrália?

19:15-től Szerbia-Franciaország rangadó komoly téttel, majd utána a Team USA próbálja megállítani a meglepetéshalmozó Ausztráliát.

A-csoport

Rendkívül érdekes játéknapot rendeznek ma az A-csoportban,  hiszen két döntő jelentőségű mérkőzést is megtekinthetünk. 19:15-től az egyaránt 1-1-es mérleggel álló Szerbia és Franciaország csap össze, a két európai sztárcsapat ugyanúgy megégett Ausztrália ellen és a másik, "kötelező" mérkőzését hozta, így kiemelten fontos, hogy melyikük nyeri meg ezt a rangadót. Mindkettejükben ott lehet még az ausztrálok elleni pofon, a szerbekben frissebb az élmény - nagy csata lehet majd Gobert és Raduljica, Bogdanovics és De Colo, vagy éppen Parker és Teodoszics között is.

Éjféltől aztán pályára lép a Team USA, méghozzá az eddig két szenzációs győzelmet jegyző, önbizalommal telve érkező Ausztrália ellen. A tudáskülönbség nyilvánvaló, de az eddigiek után Bogutékat már nem lehet leírni még akkor sem, ha óriási meglepetés lenne, ha meg tudnák szorítani Durantéket - igaz, az amerikai válogatott még nem került nehezebb helyzet a tornán, nem tudjuk, hogy erre hogyan reagál. Rendkívül érdekes találkozó és jelen pillanatban a csoport első helye a tét...

Hajnalban aztán már az utolsó hely elkerüléséért folyik a harc, Venezuela Kínával meccsel - az előző két derbi után ez "levezetésnek" jó, sem színvonalban, sem jelentőségben nem ugyanaz a kategória.

A menetrend:

19:15 - Szerbia-Franciaország (ÉLŐKÉPES STREAM)
00:00 - Ausztrália-USA (ÉLŐKÉPES STREAM)
03:30 - Venezuela-Kína (ÉLŐKÉPES STREAM)

Fotó: FIBA.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus