Báder, Alekszics: A szurkolók sokat segítettek

Tegnap este elkezdődött a EuroCup idei szezonja a magyar bajnok Szolnoki Olaj KK számára is, és az alföldi együttes Debrecenben, egy nagyon színvonalas mérkőzésen, 96-94 arányban meg is verte az orosz Zenit Szentpétervárt. A találkozó után a két mester, Dragan Alekszics és Vaszilij Karaszev, valamint 1-1 játékosuk, Báder Márton és Kyle Landry nyilatkoztak.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Nagyon tetszett az, ahogyan a csapat ma este játszott. A szurkolóink hihetetlenek, nagyon sok energiát adtak, amikor szüksége volt erre játékosaimnak, nagyon köszönöm ezt nekik! Tudtuk, hogy a Zenit 90 pont környékén szokott dobni, jól felkészültünk belőlük, és nagyon jól dobtunk.

Báder Márton, a Szolnoki Olaj KK játékosa: Nagyon kellett ez a győzelem számunkra a folytatáshoz, hogy jól indítsuk a sorozatot. Nagyon örülök neki, hogy a szurkolóink eljöttek ma este, nagyon sokat segítettek. Az előző két mérkőzést elvesztettük a Triumph ellen, nagyon elégedett vagyok a mai győzelemmel!

Vaszilij Karaszev, a Zenit Szentpétervár vezetőedzője: Nem volt rossz meccs, csak sajnos végül kikaptunk. A védekezésünkkel csak időnként voltam elégedett, sokkal szorosabban kellett volna fognunk az ellenfél játékosait. A hazaiak nagyszerűen értékesítették a hárompontosokat, ráadásul főleg üres dobásokból találtak a gyűrűnkbe.

Kyle Landry, a Zenit Szentpétervár játékosa: Nagyon jó mérkőzés volt. Jól játszottunk, de sok hibát követtünk el. Most már a következő meccsre kell koncentrálnunk, sokkal jobban kell felkészülnünk és a legjobbunkat nyújtanunk.

A találkozó összefoglalóját ezen a linken olvashatjátok!

Forrás - nso.hu (Vaszilij Karaszev nyilatkozata)

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus