Báder: "Büszkék lehetünk magunkra"

A tegnap esti Szolnoki Olaj KK - Cedevita Adria Liga meccs után a két tréner, valamint Báder Márton és Marko Arapovic nyilatkoztak.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: - Sok üres dobóhelyzetet rontottunk el az első félidőben, a második negyedben pedig túl sok támadópattanót engedtünk nekik. A harmadik negyedben a közönségünk nagyon sok energiát adott, ez sokat segített, hogy vissza tudjunk jönni a meccsbe. Ez volt a negyedik mérkőzésünk hét nap alatt.

Báder Márton, a Szolnoki Olaj KK játékosa: - Nagyszerű mérkőzés volt ez. Ez volt a legjobb idényünk, büszkék lehetünk magunkra. Sok szerencsét a Cedevitának a rájátszásra!

Jasmin Repesa, a Cedevita vezetőedzője: - Nagyon nehéz meccsre számítottunk itt Szolnokon, mert a nagyszerű közönségük van, akik igazi hatodik emberek. Kicsit sokat hibáztunk védekezésben a meccs elején, de utána sikerült rendeznünk a sorokat. Nagyon sok üres dobóhelyzetet hibáztunk el, de nagyon sok támadópattanót is szedtünk. Hagytuk, hogy visszajöjjenek a meccsbe, de szerencsére nyerni tudtunk.

Marko Arapovic, a Cedevita játékosa: - Voltak jó és rossz időszakaink is a meccs folyamán. Nem gondoltuk, hogy ennyire szoros mérkőzés lesz még ez, miután kiépítettük előnyünket, de a lényeg, hogy a végén nyerni tudtunk.

A találkozó hosszabb összefoglalóját ezen a linken elolvashatjátok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus