Brkics: "Amit elterveztünk, megcsináltuk"

A tegnap esti Mega Vizura - Szolnoki Olaj KK találkozó után nyilatkozott a két tréner, valamint Marko Brkics és Nenad Miljenovics!

Dejan Milojevics, a Mega Vizura vezetőedzője: Szeretnék gratulálni a Szolnoknak a győzelmükhöz! Sok problémával kellett megküzdenünk - az előző fordulóban nehéz idegenbeli meccsünk volt, ezen a héten pedig nagyon sok gondunk volt a sérülésekkel, messze nem a legjobb állapotunkban érkeztünk ehhez a találkozóhoz. Nehéz megemészteni ezt a vereséget, de dolgozunk, edzünk tovább, remélhetőleg fejlődni fogunk folyamatosan, és jobb eredményeket tudunk elérni a továbbiakban.

Nenad Miljenovics, a Mega Vizura játékosa: Először is gratulálok a Szolnoknak! Úgy kezdték a mérkőzést, ahogyan azt kell, ránk erőltették a saját tempójukat, jól védekeztek, így tudtak minket legyőzni. Tovább kell lépnünk, és a már a következő, szlovéniai meccsre koncentrálnuk.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: A Mega Vizura egy különösen tehetséges gárda, viszont nagyon fiatalok, nincs túl sok tapasztalatuk, így idő kell nekik, amíg kihozzák magukból a maximumot. Mi jó meccset játszottunk támadásban, és kontrollálni tudtuk a mérkőzést. Szeretnék gratulálni az ellenfélnek, jó mérkőzést játszottunk, és remélem, hogy a továbbiakban még jobb eredményeket fognak majd elérni.

Marko Brkics, a Szolnoki Olaj KK játékosa: Megcsináltuk, amit elterveztünk, megállítottuk a gyorsindításaikat, és nagyon jól játszottunk. A Mega Vizura egy nagyszerű csapat, de fiatalok, és ez felállt védelem elleni játékban meg is látszódik. Győztünk és sikerült elérnünk, amit szerettünk volna.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus