Dzunics a harmadik negyed védekezését emelte ki

A magyar bajnok és kupagyőztes Alba Fehérvár együttese tegnap legyőzte az észt Kalev/Cramót, és továbbjutott a Bajnokok Ligája második selejtezőköréből. Dzunics Braniszlav vezetőedző a második összecsapásról és a következő körről is beszélt már a csapat hivatalos honlapjának.

Az Alba Fehérvár hivatalos honlapja, az albakosar.hu készített videós interjút Dzunics Braniszlav vezetőedzővel a tegnap esti mérkőzést követően:

Dzunics Braniszlav: Azt gondolom, hogy most is, ahogy az első meccsen, a harmadik negyedben sikerült jól védekezni, és ebből a védekezésből kiindulva tudtunk könnyű kosarakat dobni. Voltak ebben a periódusban extra megoldásaink is, és a szurkolóinkkal együtt ez adta meg a plusz energiát ahhoz, hogy ezzel a lehetőséggel élni tudjunk, és ezúttal nem engedtük ki a kezünkből a meccset.

- Holnap indul is a felkészülés a török csapatra? Hiszem három nap múlva újra pályán lesz az Alba.

D. B.: Igen, pénteken még erősebb csapat ellen fogunk itthon játszani. Így, hogy két nappal ezelőtt Észtországban léptünk pályára, és utaztunk eleget, nem lesz könnyű. Most pihenőnapot kap a csapat, és remélem, hogy ezt a néhány napot úgy használjuk ki, ahogy kell, mert a törökök nagyon jó erőt képviselnek.

Videó forrása - albakosar.hu
Foto, Slide - fiba.com, Simon Erika

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus