Dzunics: "A lepattanók döntöttek"

A tegnap esti Atomerőmű SE - Trabzonspor meccs után nyilatkozott a két edző, valamint 1-1 játékosuk, John Roberson és Demarquis Bost.

A mérkőzés hosszabb összefoglalóját ezen a linken eléritek!

Dzunics Braniszlav, az Atomerőmű SE vezetőedzője: - Gratulálok a győztesnek, megérdemelten nyertek. A 100%-nál is többet nyújtottunk, de nem tudtunk diadalt aratni a pattanók miatt. Büszke vagyok a csapatomra, de az elmúlt hetekben vesztettünk néhány nehéz meccset.

John Roberson, az Atomerőmű SE játékosa: - Nagyon nehéz találkozó volt ez egy fizikálisan nagyon erős, kemény ellenféllel szemben. 14 pattanóval szereztek többet, mint mi. Szerencsénk sem volt az utolsó percekben, és nem is tudtuk megállítani a Trabzonspor támadásait.

Nenad Markovic, a Trabzonspor vezetőedzője: - Gratulálok a hazaiaknak, jól játszottak, úgyhogy elégedett vagyok. A védekezésünk nem volt elég jó. Szerencsénk volt a végjátékban, de fontos volt az is, hogy a házigazdák kihagytak pár dobást. Egy lépéssel közelebb kerültünk a csoportelsőséghez.

Demarquis Bost, a Trabzonspor vezetőedzője: - Szeretnék gratulálni a hazaiaknak, nagyon kemény meccs volt ez. Jobban kell játszanunk a továbbiakban, de nagyon fontos siker volt ez számunkra.

Foto, Slide - Molnár Gyula (kosarlabda.ase.hu)

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus