Dzunics: "Furcsa meccs volt"

A tegnap esti Kolozsvár - Atomerőmű mérkőzés után a két vezetőedző, valamint Darius Hargrove és Baki Gergely nyilatkoztak.

Marcel Tenter, a U-Banca Transilvania Cluj-Napoca vezetőedzője: Először is szeretnék gratulálni a paksi csapatnak, a meccs második felében nagyon jól játszottak! Két teljesen ellentétes részre lehet osztani a mérkőzést. Az elsőben azt a taktikát követtük, amit előre elterveztünk, nagyon szépen járattuk a labdát, volt bátorságunk elvállalni a dobásokat, és ennek eredményeként volt pár nagyon jó szakaszunk az első 20 perc során. Aztán amikor a 3. és 4. negyedben az ellenfélnek volt 1-2 jobb periódusa, azonnal elkezdtünk félni, nem azt a játékot játszottuk, amit megbeszéltünk. Ez szerintem egyértelműen mentális probléma, az elmúlt pár meccset elvesztette a csapat, az önbizalomhiány pedig a játék minden elemében meglátszódik.

Darius Hargrove, a U-Banca Transilvania Cluj-Napoca játékosa: Volt egy jó első félidőnk, de nem koncentráltunk ezt követően, márpedig ezzel meccsek óta problémánk van. Most is elvesztettük a vezetést emiatt és végül a mérkőzést is. Jobban kell játszanunk, és 40 percig kell odafigyelnünk.

Dzunics Braniszlav, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Szerintem nagyon furcsa meccs volt. Az első 20 percben a hazaiak domináltak, főleg lepattanózásban. A második félidőben viszont elkezdtük kontrollálni a játék ezen elemét is. Nagyon kemény dolgoztunk, csapatként küzdöttünk, és szerintem megérdemelten nyertünk, nagyon örülök a sikernek.

Baki Gergely, az Atomerőmű SE játékosa: Tudtuk, hogy nehéz meccsre számíthatunk. Nagyon jól kezdtünk, de a második negyedben kezdtünk teljesen összezuhanni. Ennek ellenére a második félidőben teljesen más arcunkat mutattuk, sikerült visszajönnünk a meccsbe, fordítanunk és nyernünk.

Foto, Slide - szekesfehervar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus