Eb-percek: 13 nap múlva feldobás

Raduljica nem lesz ott az Eb-n, Nedovic sorsa is hamarosan eldől. A görögöknél vírusos gyomorbetegség "tombol". A törökök és a litvánok is keretet szűkítettek.

A szerbeknél egy nagy név biztosan nem lesz ott az Európa-bajnokságon, miután kiderült, hogy az Olimpia Milano centere, Miroslav Raduljica nem tud felépülni időben térdsérüléséből. Nemanja Nedovic orvosi vizsgálatra utazik Malagába, és az eredményektől függ a részvétele a kontinensviadalon - az ő kilátásai sem túl jók.

A görögöknél nincsenek ilyen komoly negatívumok, de Ioannis Bourousist, Georgios Printezist és Ioannis Papapetrou-t kórházba kellett szállítani, vírusos gyomorfertőzést kaptak. Ők hárman, illetve a jelenleg Kínában, egy NBA promóciós körúton részt vevő Giannis Antetokounmpo biztosan nem lesznek ott Londonban, a britek elleni felkészülési találkozón.

Két csapat szűkítette tegnap, illetve tegnapelőtt este keretét. Egyrészt a litvánok Mindaugas Girdziunastól köszöntek el - Dainius Adomaitis csapata még mindig 15 főt számlál így is. Náluk az egyetlen probléma jelenleg az, hogy Deividas Gailius beteg, így ő nem utazik Lettországba az együttessel - a hazaiakkal és a románokkal csap össze Litvánia ma és holnap.

A törököknél pedig Ufuk Sarica 14 főre csökkentette állományát azzal, hogy megköszönte Omer Faruk Yurtseven és Tolga Gecim munkáját. A törökök "maradék" kerete: Bobby Dixon, Kenan Sipahi, Doğuş Balbay, Sinan Güler, Furkan Korkmaz, Melih Mahmutoğlu, Cedi Osman, Erkan Veyseloglu, Göksenin Köksal, Barış Hersek, Metin Türen, Semih Erden, Furkan Aldemir, Sertaç Şanlı.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus