Eladta irányítóját Perl csapata

A Capo d'Orlando nagy sikereiben részt vállaló uruguayi irányító, Bruno Fitipaldo az euroligás Galatasaray-nál folytatja pályafutását - Perlék ideiglenesen megint kevesebben vannak.

A tegnapi nap folyamán indultak el azok a hírek, miszerint a Capo d'Orlando és a Galatasaray Bruno Fitipaldo átigazolásáról tárgyalnak, sőt, a hírek szerint meg is egyeztek a legfőbb részletekben, hivatalos pedig ma lett a dolog: az előző idényben még Argentínában kosarazó játékmester az euroligás török klubnál folytatja pályafutását.

David Pick értesülései szerint 150.000 dollárnyi kivásárlási árat fizetett a Capónak a Galata, lesz tehát miből új játékost vennie Perl Zoltán olasz klubjának, Fitipaldo pedig 150.000 dollárt kap a törököktől a szezon végéig fizetés gyanánt. A Galatának egyébként nagyon kellett valaki hátvéd posztokra, miután Russ Smith-től és Justin Dentmontól is búcsút kellett venniük gyenge teljesítményük miatt - Ergin Ataman vezetőedző már tegnap lenyilatkozta, hogy reményei szerint az eheti Euroliga-meccsükön bevetheti Fitipaldót.

Az Orlandina Basket jó eséllyel megpróbálja majd pótolni Fitipaldót, de Perl Zoli talán többet játszhat emiatt az átigazolás miatt a közeljövőben, az ugyanis gyakorlatilag biztos, hogy ma estig nem szerződtet már senkit csapata, 20:30-tól pedig a Sidigas Avellino ellen játszanak.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus