Ferencz Csaba a FIBA Europe Cup címlapján

Az Egis Körmend csapatkapitányának triplázását méltatja a sorozat hivatalos honlapja mennyiség, hatékonyság és megbízhatóság szempontjából is.

A FIBA Europe Cup hivatalos honlapja minden héten kiemeli az éppen aktuális forduló után a legérdekesebb statisztikai adatokat, most pedig az Egis Körmend magyar válogatott csapatkapitánya, Ferencz Csaba került a címlapra.

A vasiak vajkezű swingmanje azzal érdemelte ezt ki, hogy 14 mérkőzés óta minden egyes meccsen dobott legalább egy hármast - a Körmend idei 13 találkozója mellett tavaly az Elan Chalon elleni visszavágón is beszórt 4/7-et a triplavonalon túlról. Kiemeli a honlap azt is, hogy Ferencz hihetetlen triplaszázalékkal dolgozik ebben az idényben (48.1%), és senki nem dobott be nála több hármast a mostani szezonban ebben a sorozatban (38/79).

Érdemes megemlíteni azt is, hogy az Alba Fehérvár irányítója, Kasey Hill is bekerült a heti cikkbe, miután 6 labdát szerzett a Körmend elleni találkozón - ezzel egyetlen egy szerzett labdával maradt el az idei legjobbtól.

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus