Ferencz Csaba: "Csak köszönettel tartozom Sztojannak"

A mai, Spanyolország elleni mérkőzés után az öt triplát dobó Ferencz Csaba és Sztojan Ivkovics nyilatkoztak.

Ferencz Csaba:

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy spanyol válogatott ellen így sikerült játszanunk. Úgy gondolom, hogy óriási dolog volt egy ilyen csapat ellen játszani. Személy szerint nekem nagy megtiszteltetés volt ellenük pályára lépni, és úgy gondolom, hogy azok, akik eddig kevesebb szerephez jutottak, megmutatták, hogy igenis tudnak kosarazni, ráadásul a spanyol válogatott ellen. Rendkívül boldogok vagyunk, hogy továbbléphetünk Isztambulba. Személy szerint köszönöm Sztojannak az elmúlt sok évet. Óriási dolog volt ez az életemben. Csak köszönettel tartozom neki.

Sztojan Ivkovics:

Először is köszönöm mindenkinek. Büszke vagyok a csapatomra. Úgy gondolom, ilyen srácai nincsenek senkinek. A külföldi újságíróknak tudniuk kell, hogy például a Csaba két évvel ezelőtt nem játszott a saját csapatában, és nem egy olyan játékos van a magyarok között, aki ilyen helyzetben van a bajnokságban, a selejtezőben pedig ő volt a legjobb játékosunk. Mi mindig kitartottunk egymás mellett jóban rosszban, és szerintem ez a legnagyobb ereje ennek a csapatnak. Soha nem a kosárlabdát említem először, mert ez az emberi dolog a legfontosabb. Ezért nem beszélek soha a taktikáról például, mert mindenki látja, mi történik a pályán, de ezt a részét az emberek nem látják. Köszönöm mindenkinek. A szervezőknek gratulálok és a szurkolóknak is!

Sztojan Ivkovicsnak gratulált egy újságíró az eredményért, és mondta, hogy biztosan büszke arra, ahogyan játszottak az egész torna során és ma is a spanyolok ellen, főleg Hanga Ádám távollétében. Megköszönte Ivkovics a gratulációt, majd elmondta, hogy megteszünk mindent vasárnap is, akárkivel játszunk. 

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus