FIBA EC: Durázi Krisztofer lett a forduló MVP-je!

A FIBA kihirdette a csoportkör hatodik fordulójának csapatát - Durázi Krisztofer lett az MVP, Perl Zoltán is befért az álomötösbe.

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 19 éves tehetsége, Durázi Krisztofer lett a hét játékosa a FIBA Europe Cup első csoportkörének utolsó, hatodik fordulójában. Durázi a Karpos Szokoli elleni mérkőzésen 21 pontos és 19 pattanós dupla-duplát jegyzett, de volt 1 szerzett labdája és 3 blokkja is - összesen 35 VAL-lal lett a legértékesebb kosaras.

Csapattársa, a magyar válogatott kiválósága, Perl Zoltán is helyet kapott a játéknap legjobb ötösében - Perl 14 pontja mellett 11 pattanót, 6 gólpasszt, 3 szerzett labdát és 2 blokkot (30 VAL) hozott a konyhára a szombathelyiek számára, akik a sorozat történetének (holtversenyben) legnagyobb arányú sikerét aratták a macedónok 104-43-as kiütésével.

Rajtuk kívül Ivan Buva (Istanbul BBSK), a Körmend ellen megint kiválóan játszó Mohamed Abukar (Keravnos), illetve Christopher Jones (Belfius Mons-Hainaut) kerültek még be a hatodik kör álomötösébe.

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus