Gasol mindent meg fog tenni az Eb-n

Ott lesz a magyar válogatott csoportellenfelénél a San Antonio sztárja, és természetesen az Európa-bajnoki cím a célja.

Románia, Horvátország, Csehország és Montenegró mellett a világklasszisoktól hemzsegő spanyol válogatott lesz Magyarország csoportellenfele az Európa-bajnokságon, és a hispánoknál ott lesz Pau Gasol is - a magasember motiváltan érkezik meg a kontinensviadalra.

"Megerősítem, hogy ott leszek a csapattal, további trófeákat szeretnék nyerni a válogatottban. Bármelyik torna az utolsó lehet, szóval mindent bele kell adni, olyan intenzitással kell játszani, amennyire csak lehetséges. Azt majd még meglátjuk, hogy 2019-ben is ott leszek-e a válogatottban" - mondta Gasol egy interjúban.

Gasol dicsérte veterán csapattársát, Juan Carlos Navarrót is, szerinte aki nincs ott a gárdával, az nem érti, hogy milyen hatással van Navarro a többiekre. Sergio Scariolo szövetségi kapitány egyébként tizenegy játékosát már megnevezte a végleges Eb-keretből, Ricky Rubio, Sergio Rodriguez, Sergio Llull, Juan Carlos Navarro, Alex Abrines, Fernando San Emeterio, Marc Gasol, Pau Gasol, Nikola Mirotic, Willy Hernangomez és Juan Hernangomez helye biztos. A fennmaradó egy helyről a napokban dönthet a tréner.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus