Hanga a spanyol első osztály második ötösében

A Laboral Kutxa magyar klasszisa, Hanga Ádám újabb elismerésben részesült: az ACB Liga, tehát a spanyol első osztály második ötösébe került a bajnokságban nyújtott teljesítménye alapján.

Nagyjából két hete választották meg Hanga Ádámot az Euroliga harmadik legjobb védőjének, most pedig újabb elismerésben részesült a Laboral Kutxa magyar ásza: az ACB Liga (Liga Endesa) a szezon második legjobb ötösébe választotta. Hanga mellett olyan kiválóságok kaptak helyet ebben a csapatban, mint a Barcelona cseh hátvédje, Tomas Satoransky, akinek jó esélye van arra, hogy a Washington Wizards idén nyáron átvigye az NBA-be, a horvátok sokszoros válogatott kiválósága, a kétszeres EuroCup-győztes Marko Popovic (Montakit Fuenlabrada), a Real Madrid mexikói csillaga, az Euroliga-győzelem mellett válogatottjával FIBA Americas-aranyat is elérő, az NBA-ben több évet lehúzó Gustavo Ayon és a Partizanból ismerős Dejan Musli (ICL Manresa).

A Laboralnak egyébként jó éve volt, ezt mutatja az is, hogy az első ötösben ott van Hanga két csapattársa, Darius Adams és Joannisz Buruszisz is - Sergio Rodríguez (Real Madrid), Justin Hamilton (Valencia) és Álex Mumbrú (Bilbao) mellett.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus