"Hanga Ádám Európa legjobbja a posztján"

Menedzsere szerint Hanga elöl-hátul komplex játékos, amit tovább fokoz atletikussága, így jelenleg ő Európa legjobbja a posztján.

"Ádám támadásban és védekezésben is komplex játékra képes, amit tovább fokoz az atletikusságával. Ezért ma Európában ő számít a legjobb játékosnak a posztján" - nyilatkozta Hanga Ádám menedzsere, Lóránt András az MTI-nek a hétvégi Király Kupa küzdelmei után.

A Laboral Kutxa magyar légiósa parádézott a pénteki, Obradorio elleni negyeddöntőben, majd szintén nagyon fontos eleme volt csapatának a Real Madrid elleni elődöntőben is - a Királyi Gárda végül megállította a Laboralt. 

Lóránt András szerint Hanga teljesítményével magára irányította a figyelmet, hiszen a Király Kupa az egyik igazi "nagyszínpad" Európában. "Európában két hétvégére figyel oda különösen a szakma, az Euroliga négyes döntéjére és a spanyol Király Kupára. Ádám karrierjét évek óta megkülönböztetett figyelemmel kísérik a szakemberek, s ebben a szezonban a Laboral és az ő játékának köszönhetően ez még inkább igaz."

Hanga és a Laboral legközelebb csütörtök este 20:30-tól lép pályára az Euroligában, az ellenfél a Zalgiris Kaunas lesz.

forrás: 24.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus