Hanga Ádám újra a Laboral Kutxánál

Hanga Ádám kölcsönszerződése lejárt, újra a Laboral Kutxa játékosa, így a spanyol bajnokság hátralévő részében is pályára lép a magyar klasszis.

Hanga Ádám kölcsönszerződéssel volt az olasz első osztályú Sidigas Avellinónál, ám a klub befejezte idei szereplését, miután nem jutott be a PO-ba. Hanga spanyol klubja, a játékjogát ténylegesen birtokló Laboral Kutxa azonban hetek óta visszavárja a magyar hátvédet, aki most vissza is térhet hozzájuk. Hanga a spanyol első osztály alapszakaszának utolsó két fordulójában is pályára lép - tehát rögtön a Real Madrid ellen mutatkozhat be a Laboralnál ebben az idényben -, majd természetesen a rájátszásban is ott lesz - amennyiben bejut csapata.

A Laboral egyébként jelenleg a hetedik helyen áll 17-15-ös mérlegével. Két forduló van hátra az alapszakaszból, de nagy lesz még a tülekedés a legjobb 8-ért, ugyanis a nyolcadik helyezett Herbalife Gran Canaria, illetve a már nem PO-helyen lévő kilencedik CAI Zaragoza is 17-15-tel áll, a 10. UCAM Murcia pedig 16-16-tal, nekik is van még esélyük. Hangáéknak a Real Madrid mellett a 14-18-cal már biztosan nem rájátszás résztvevő Río Natura Monbús Obraidoróval kell majd összecsapniuk, helyük tehát még egyáltalán nem biztos.

Hanga az alábbiakat írta facebook-oldalán:

"A szezon előtt az volt a célom, hogy sokat játsszak és minél hasznosabb tagja lehessek az Avellinónak. Szerepeltünk a kupadöntőn és meghívtak az All-Star Gálára, a rájátszás viszont nem jött össze, ami nagyon bánt. Köszönöm a támogatásotokat otthonról! Rendkívül jól esik a sok szeretet, amit Tőletek kapok.

Irány Vittoria! Célunk a lehető legjobb helyezés elérése a rájátszásra.

MILLE GRAZIE Avellino! Thanks for your support! You guys are amazing fans!

Glad to have that opportunity to help my old/new team! Vamos Baskonia!"

Forrás - Hanga Ádám facebook oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus