Hanga az NBA-ben akarja folytatni

A Baskonia magyar válogatott csapatkapitánya, Hanga Ádám újra lenyilatkozta, hogy az NBA-ben szeretne játszani a következő idényben.

A Baskonia Vitoria Gasteiz és a magyar válogatott csapatkapitánya, Hanga Ádám a Cadena Ser Vitoria munkatársának, Kevin Fernándeznek nyilatkozta le ma délelőtt, hogy a következő idényben szeretne az NBA-ben játszani - 27 éves, és úgy érzi, hogy eljött a megfelelő pillanat erre.

Mint ismert, Ádám játékjoga a San Antonio Spursnél van, tehát velük kell megegyeznie. A szerződése idén nyáron lejár a spanyol alakulattal, abból tehát nem kell kivásárolnia a Spursnek, csak vele kell megegyezni, ha át akarják vinni.

Hanga egyébként nem az egyetlen Baskonia-játékos, aki bevallottan a világ legjobb bajnokságában akar játszani a következő szezonban - Tornike Shengelia nemrég nyilatkozta le, hogy visszavágyik a tengerentúlra. A grúz a Brooklyn Netsnél és a Chicago Bullsnál megfordult már 2012 és 2014 között 45 mérkőzés erejéig, ezt követően tért vissza az Öreg Kontinensre.

Foto, Slide - euroleague.net

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus