Hanga búcsúja a Baskoniától

Hanga Ádám twitteren búcsúzott a Baskoniától és Vitoriától, megemlítette a San Antonio Spurst, majd a jövőbe tekintett a Barcelonához igazolásával.

Hanga Ádám twitterfiókján, az @HangaAdamOnline-on keresztül szólalt meg angolul:

Profi sportolóként néha szükség van a váltásra annak érdekében, hogy fejlődni tudjon az ember, így amikor eljön a lehetőség, meg kell ragadni, mint amikor például a Spurs garantálta nekem a szerződést és a helyet a csapatban. Mindenki tudja, hogy az első számú célom az volt, hogy az NBA-ben játsszak. Természetesen nagyon csalódott voltam, hogy ez nem jött össze, de ilyen az NBA, az ígéreteket nem mindig tartják be. Ezt megjegyzem.

Az elmúlt két év hihetetlen volt, nagyszerű csapattársaim voltak, és egészen kiváló volt a csapaton belüli összhang. Nagyon büszke voltam arra, hogy a Baskonia csapatkapitánya lehettem, és minden tőlem telhetőt megtettem azért, hogy az együttes minél jobb legyen. Leírhatatlan érzés volt, hogy 15.000 ember előtt játszhattam a Fernando Buesa Arenában, és őszintén mondhatom, hogy korábban még soha nem éreztem a szurkolóktól ilyen szintű támogatást. A családom és én nagyon szeretjük Vitoriát - itt született mindkét lányom, úgyhogy mindig is olyan lesz számomra, mintha az otthonom lenne.

Nagyon örülök neki, hogy a világ egyik legnagyobb klubjához kerülhetek. Megtiszteltetés számomra, hogy egy ekkora és ilyen sikeres csapatot képviselhetek, és hogy a tagja lehetek. Alig várom már az új szezont és pályafutásom legújabb szakaszának kezdetét.

Több, mint egy csapat!

Foto - as.com
Slide - Hanga Ádám Online twitterfiók

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus