Hanga túl van a sérülésén

Hanga Ádámmal készített interjút a Laboral Kutxa honlapja - a magyar klasszis túl van izomsérülésén.

A Laboral Kutxa hivatalos honlapja készített interjút a gárda egyik legjobbjával, Hanga Ádámmal a múlt hétvégi bajnoki előtt. Az Euroligában és a spanyol élvonalban is a csapat egyik leghasznosabb játékosának bizonyuló Hanga elmondta, hogy teljesen egészséges, jó formában van, és szeretné segíteni a csapatot, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el a hétvégi Euroliga Final Fourban.

Izomsérülése volt, amivel sok mindent nem lehet kezdeni, egyszerűen időt kell hagyni a testnek, hogy meggyógyuljon, ráadásul ha valaki nem figyel oda és rásérül, még nagyobb gond lehet belőle. Neki szerencsére hagytak idő a gyógyulásra, sok kezelést is kapott, így már jóval jobban érzi magát - hogy mennyire, azt az előző két ACB-meccsén be is bizonyította, hiszen a FIATC Joventut ellen 22 pontot és 30 VAL-t ért el, míg az Andorra ellen 16 ponttal és 23 VAL-lal zárt.

A berlini EL négyesdöntőre több mint 1000 baszk szurkolót várnak, erről annyit mondott Hanga, hogy nagyon sokat jelent számukra a drukkerek támogatása, nagyon hálásak is nekik.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus