Hanga ügye miatt kivár a Baskonia az igazolásokkal

Hanga Ádám ügye miatt egyelőre nem igazol a Baskonia, hiába nézték ki maguknak Jordan McRae-t és Jayson Grangert.

A Noticias de Alava információi szerint Jordan McRae érkezhet a Baskoniához az egyik "nem európai" helyre - ilyenből még kettő áll a vitoriai együttes rendelkezésére jelen állás szerint. McRae 2014-ben a draft 58. helyén kelt el, az előző 3 évben összesen 59 alapszakaszmeccsen szerepelt az NBA-ben, 2016-ban pedig a bajnok Cleveland Cavaliers tagja volt - idén márciusban tették ki a keretből.

McRae helyzetét azonban bonyolítja Hanga Ádám ügye, és amíg a magyar klasszis idei nyári történetének végére nem kerül pont, addig kivár a Baskonia az igazolások terén - Hanga eladása a Barcelonához ugyan nem szabadítana fel plusz "nem európai" helyet a keretben, viszont egyértelmű, hogy az ő távozása esetén máshova kellene igazolnia a baszk gárdának mint akkor, ha ha marad.

McRae mellett Jayson Grangert is kinézték maguknak - a 27 éves, Uruguay-i hátvédnek olasz útlevele is van, tehát az ő leigazolásában is lehet ráció, mert még a palánk alatti részleget is meg kellene erősítenie a csapatnak. Granger egyébként két évet töltött az Unicaja Malagánál, az előző kettőt pedig az Anadolu Efesnél, úgyhogy szintén nem kis név.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus