Hangát a Valencia, a Real Madrid és a Barcelona is szeretné

Hanga Ádámért bejelentkezett a Valencia, a Real Madrid és a Barcelona is - a Baskonia is ajánlott neki egy 3 éves hosszabbítást.

Pár órája már beszámoltunk róla, hogy egyes európai sajtóértesülések szerint Hanga Ádám a San Antonio Spursbe tart. A superdeporte.es közben arról számolt be, hogy a magyar játékos menedzsere, Lóránt András Valenciában járt, ahol tárgyalt a helyi együttessel is - azzal a Valenciával, amely biztosította helyét a következő évi Euroligában.

A Valencia elnöke, Chechu Mulero elmondta, hogy ez (mármint az Euroliga-indulás kiharcolása) kulcsfontosságú az esetleges erősítéseik szempontjából, mert hiába van ugyanakkora pénzügyi kerete egy együttesnek, ha nem indul az Euroligában, akkor egyszerűen oda nem igazolnak a legjobbak közül.

A cikk kiemeli, hogy a Valencia mellett a Real Madrid és a Barcelona is szeretné megszerezni Hangát, a Baskonia pedig februárban tett elé egy 3 éves szerződéshosszabbítási ajánlatot, ami azóta is él. A végén kiemelik, hogy nem is az európai konkurencia a legnagyobb probléma, hanem a San Antonio Spurs, amely ha idén nyáron át akarja vinni Ádámot az NBA-be, akkor lényegében esélytelen, hogy Hanga Európában maradjon.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus