Hatodik vagy hetedik lesz az Olaj

Mivel a Krka és a Metalac kikapott, holnap a EuroCup indulási jogért játszik az Olaj a Cedevitával, hetediknél rosszabb pedig nem lehet.

Az Adria Liga mai játéknapján két, a Szolnoki Olaj szempontjából is nagyon fontos mérkőzést rendeztek. Mindkettő nagyon jól alakult a magyar bajnok számára, hiszen a közvetlen riválisok közül a Krka 73-67-re kikapott a Union Olimpija vendégeként, míg a Metalac nem tudott nyerni Zadarban, 85-69-re győztek a horvátok.

A Metalac ezzel 13-13-mal zárta az alapszakaszt, a Krka és a Zadar pedig 12-14-gyel. A szolnokiak 12-13-mal futnak neki a Cedevita elleni, holnap esti találkozónak, így győzelem esetén a Metalaccal azonos mérleget tudnak felmutatni, egymás elleni eredményekben jobbak a szerbeknél, így hatodikok lennének - ez automatikus indulási jogot ad a EuroCupra. Amennyiben kikapnak Keller Ákosék a Cedevitától, úgy 12-14-gyel zár az Olaj, a hármas holtversenyből pedig ő jön ki legjobban (3-1-es összmutatója van a Krka és a Zadar elleni meccseken, a Zadarnak 2-2, a Krkának 1-3), így a hetedik lenne.

Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus